spot_img
spot_img

Потврђена још једна оптужница: Прије отмице и убиства младића из Брчког скривао дрогу

spot_img
spot_img
spot_img

Тужилаштво Брчко дистрикта потврдило је оптужницу против 40-годишњег Суана Халиловића због сумње да се непосредно прије отмице и убиства Едина Зејћировића из Челића бавио прометом опојним дрогама.

Оптужницом која је подигнута у Основном суду Брчко дистрикта Халиловић је оптужен да је 31. октобра, када је над њим извршен претрес, код себе у ПВЦ фолијама држао више пакета у којима је ради продаје скривао марихуану и амфетамин.

Он се терети и да је сутрадан забрањене супстанце скривао у стану у брчанском насељу Илићка, гдје му је приликом претреса пронађена марихуана, јеме за њен узгој и 48 дијелова најлонских врећица са траговима ове опојне дроге.

Како су навели из Тужилаштва Брчко дистрикта, он је због држања марихуане и амфетамина ради продаје оптужен за кривично дјело неовлаштене производње и стављања у промет опојних дрога, пише Клиx.

Од 2004. до 2016. године првоосумњичени Суан Халиловић осуђиван је девет пута за крађе, тешке крађе, прикривање, недозвољено држање оружја или експлозивних материја, тешку тјелесну повреду и друго.

Пред судовима Брчко дистрикта посљедњи пут је осуђен 2014. године на јединствену казну затвора од једне године и шест мјесеци за серију тешких крађа и крађа, кривотворење исправе, оштећење туђе ствари и угрожавање безбједности.

 

 

 

 

(srpskainfo.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img