spot_img
spot_img

Потрага ће бити настављена сутра: Два рибара нестала у Сави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полицијски службеници у Брчко дистрикту Босне и Херцеговине, скупа с рониоцима, интензивно трагају за двојицом рибара који су нестали у суботу, потврђено је за Klix.ba.

Полицији Брчко дистрикта јуче је пријављен нестанак двојице рибара који су дан раније пецали у ријеци Сави, а досадашње активности нису резултирале њиховим проналаском.

“Полицији Брчко дистрикта БиХ јучер у 11:20 сати једна особа је пријавила да је њен брат П.Р. заједно са својим пријатељем С.Н. претходног дана око 14 сати отишао на пецање на ријеку Саву, да су користили чамац и да се до тренутка пријаве нису вратили кући, а да је аутомобил од П.Р. пронађен у близини обале ријеке Саве недалеко од кружног тока Гредице”, казала је за Клиx.ба гласноговорница брчанске полиције Џевида Хукићевић.

Одмах након пријаве о догађају је упозната Гранична полиција, а полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта су предузели све мјере и радње из своје надлежности на проналаску несталих особа.

“Потрага је настављена и данас, а проводе је Полиција Брчко дистрикта и спасилачко-ронилачки клуб Немо. Кориштен је сонар, рониоци су вршили претрагу, али за сада без резултата”, навела је Хукићевић.

Потрага за несталим особама ће бити настављена сутра.

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img