spot_img
spot_img

Потписан уговор о почетку реконструкције платоа ЈП „Лука Брчко“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Шеф Одјељења за привредни развој, спорт и културу Владе Брчко дистрикта БиХ Перо Гудељевић данас је у просторијама „ЈП „Лука Брчко“ присуствовао потписивању уговора о сарадњи за извођење радова за реконструкцију платоа „Лука Брчко“ који је потписан између директора ЈП „Лука Брчко“ и представника извођача радова „Приједорпутеви“ и „Бијељина-пут“.

Он је након потписаног уговора истакао важност данашњег догађаја и казао да вјерује да ће сарадња између извођача радова и „Луке Брчко“ бити коректна и да ће се послови завршити у предвиђеном року.

Директор ЈП „Лука Брчко“ Перица Јосић нагласио је да је данас историјски дан за брчанску „Луку“ и да ће започети радови убрзо омогућити и ефикаснији рад овог предузећа.

„Потписом овог уговора улазимо у завршну фазу пројекта ревитализације „Луке“. Желим извођачима да пожелим срећу у раду и надам се да ће све радове завршити на квалитетан начин и у предвиђеном року“, казао је Јосић додајући да ЈП „Лука Брчко“ упоредо ради на још два пројекта, односно на реконструкцији пруге жељезничке станице, те набавци крана.

Директор фирме „Приједорпутеви“ Раденко Црногорац казао је да је ово једна врста и међународног пројекта и да се нада да ће га успјешно завршити.

„Након успјешно одрађеног тендера, данас смо дошли у ситуацију да можемо да потпишемо уговор о извођењу радова. Укупна површина која би требало да се третира кроз овај уговор је око 8.000 квадратних метара. Надамо се да ћемо успјешно завршити овај посао“, навео је Црногорац.

Рок за завршетак радова је шест мјесеци, а вриједност потписаног уговора износи око 1.770.000 КМ.

 

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img