Popović siguran u odličan izborni rezultat DNS-a u Brčko distriktu

Nosilac liste DNS-a u Brčko distriktu Đorđe Popović siguran je u odličan izborni rezultat ove stranke na predstojećim lokalnim izborima u ovom gradu.

Popović je rekao da će se zacrtani cilj DNS-a u Brčkom ostvariti i prema njegovim riječima to pokazuje rad na terenu u direktom konktatu sa građanima.

- Reklama -

„U Brčkom je neophodno nešto novo, a upravo smo mi ta nova snaga, na našoj listi ima mnogo poznatih lica iz svih sfera života, ljudi koji su neokaljani, koji mogu mnogo toga da pruže i pokažu u narednom periodu“, rekao je Popović novinarima.

On je naglasio da će DNS sa dovoljno kapaciteta ući u Skupštinu Brčko distrikta te da će na taj način pomoći da se prevaziđu krupni problemi koji egzistiraju i u ovom gradu.

Potpredsjednik DNS-a Dragomir Jovičić  rekao je da je ova stranka poznata po tome da svoju politiku vodi kulturnim političkim dijalogom.

Jovičić je izrazio uvjerenje da će DNS u Brčkom osvojiti dva poslanička mandata u Skupštini a u prilog tome ide i činjenica da vlada dobra atmosfera među članovima te da  građani daju ogromnu podršku ovoj stranci.

„Naš cilj je da aktivnije učestvujemo u rješavanju problema građana Brčkog, a do sada nismo imali priliku jer nismo bili parlamentarna stranka“, dodao je Jovičić.

Kada je riječ o Republici Srpskoj Jovičić očekuje preko 70.000 glasova DNS-a.

Predsjednik gradskog odbora DNS Brčko Milorad Mitrović zahvalio je građanima na podršci i rekao da ova stranka ima kvalitetnu listu koja je spoj mladosti i iskustva te da ona može donijeti pozitivne promjene.

„Brčko ima ogromne probleme, a naš prvi zadatak nakon što uđemo u parlament je da zdravstvo vratimo na mjesto koje mu pripada“, rekao je Mitrović i poručio građanima da se pridržavaju epidemiološkoh mjera jer jer zdravlje građana najbitnije.

 

 

 

 

1 komentar

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime