spot_img
spot_img

Поповић сигуран у одличан изборни резултат ДНС-а у Брчко дистрикту

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Носилац листе ДНС-а у Брчко дистрикту Ђорђе Поповић сигуран је у одличан изборни резултат ове странке на предстојећим локалним изборима у овом граду.

Поповић је рекао да ће се зацртани циљ ДНС-а у Брчком остварити и према његовим ријечима то показује рад на терену у директом конктату са грађанима.

„У Брчком је неопходно нешто ново, а управо смо ми та нова снага, на нашој листи има много познатих лица из свих сфера живота, људи који су неокаљани, који могу много тога да пруже и покажу у наредном периоду“, рекао је Поповић новинарима.

Он је нагласио да ће ДНС са довољно капацитета ући у Скупштину Брчко дистрикта те да ће на тај начин помоћи да се превазиђу крупни проблеми који егзистирају и у овом граду.

Потпредсједник ДНС-а Драгомир Јовичић  рекао је да је ова странка позната по томе да своју политику води културним политичким дијалогом.

Јовичић је изразио увјерење да ће ДНС у Брчком освојити два посланичка мандата у Скупштини а у прилог томе иде и чињеница да влада добра атмосфера међу члановима те да  грађани дају огромну подршку овој странци.

„Наш циљ је да активније учествујемо у рјешавању проблема грађана Брчког, а до сада нисмо имали прилику јер нисмо били парламентарна странка“, додао је Јовичић.

Када је ријеч о Републици Српској Јовичић очекује преко 70.000 гласова ДНС-а.

Предсједник градског одбора ДНС Брчко Милорад Митровић захвалио је грађанима на подршци и рекао да ова странка има квалитетну листу која је спој младости и искуства те да она може донијети позитивне промјене.

„Брчко има огромне проблеме, а наш први задатак након што уђемо у парламент је да здравство вратимо на мјесто које му припада“, рекао је Митровић и поручио грађанима да се придржавају епидемиолошкох мјера јер јер здравље грађана најбитније.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img