spot_img
spot_img

Полиција Брчко: Још нисмо открили нападача на новинара Дервишевића

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта потврдила је за “Независне новине” да још није откривен нападач на новинара Мирзу Дервишевића, који је у овом граду претучен у суботу навече.

Из полиције кажу да су данас о овом нападу прослиједили извјештај брчанском тужилаштву.

“Према Закону о кривичном поступку Брчко дистрикта БиХ, али и процедурама о поступању овлаштених службених лица и тужилаца у кривичним истрагама, Полиција није имала обавезу одмах доставити службени извјештај Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ већ у законом утврђеном периоду од седам дана, што је и учињено данашњим даном, када је Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ упућен извјештај са свом документацијом о до сада предузетим мјера и радњама”, кажу за “Независне новине” из брчанске полиције.

Додају да су одмах по запримљеној пријави од 19. августа, о догађају усмено путем телефона обавијестили поступајућег тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ.

“Полиција Брчко дистрикта БиХ у вези с овим кривичним дјелом предузима хитне истражне радње на утврђивању свих чињеница и идентификацији непознатих лица која су починила ово кривично дјело”, речено је из полиције.

Подсјетимо, сумња се да је нападач на Дервишевића имао и помагача.

 

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img