Policija Brčko distrikta rasvijetlila slučaj oštećenja predizbornih plakata

Policiji Brčko distrikta BiH je dana 2. 11. 2020. godine u 13:36 sati prijavljeno da je u jednom brčanskom naselju od strane NN lica pocijepano oko 30 predizbornih plakata jednog političkog subjekta, a koji su bili postavljeni na drvenim panoima.

Odmah nakon prijave policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su izašli na lice mjesta i utvrdili da nema elemenata krivičnog djela, ali su ubrzo hitnom reakcijom policijskih službenika pronađena i identifikovana tri počinioca M.A. rođen 1973. godine u Rajevom Selu i A.R. rođen 2000. godine u Brčkom, te jedan maloljetnik.

- Reklama -

Policija Brčko distrikta BiH će u vezi s navedenim događajem u skladu s pozitivnim zakonskim propisima preduzeti sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

 

 

 

 

1 komentar

  1. Policija bi trebalo da se bavi kupovinom glasova za 5 miliona nasim KM koje je neko podijelio 15 dana pre izbora i krajnje je vreme da se jednom rascisti kako i na koji nacin se dijele sredstva. Ovo je cisto krivicno djelo, jer neko dijeli nesto sto nije njegovo bez ikakvih kriterijuma i krajnje je vrijeme da policija u tuzilastvo pocne raditi svoj posao

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime