spot_img
spot_img

Полиција Брчко дистрикта извршила претресе и слободе лишла два лица

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Предузимајући планске активности на спречавању и сузбијању злоупотребе опојних дрога на подручју Брчко дистрикта БиХ, полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су под надзором Тужилаштва и по Наредби Основног суда Бртчко дистрикта БиХ извршили претресе стамбеног и помоћних објеката на подручју града, те два лица.

Током претреса пронађена је и привремено одузета одређена количина опојне дроге која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана, затим предмети за паковање и припрему за даљу продају опојне дроге, као и одређена количина новца.

У просторије Полиције Брчко дистрикта БиХ приведена су лица С.Ш. рођем 1988. године у Добоју и Е.Л. рођем 1984. године у Брчком, оба настањени у Брчком.

Наведена лица ће након криминалистичке обраде бити лишени слободе због основа сумње да су починили кривично дјело „Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога” из члана 232. Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ, те ће уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предати Тужилаштву Брчко дистрикта БиХ на даље кривично правно процесуирање.

Стручни референт за односе с јавношћу-портпарол
Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img