Policija Brčko distrikta BiH: Poziv za učešće u radionici na temu “Kreiranje programa za ljetnu policijsku školu – 2024” - nula49.com
spot_img
spot_img

Policija Brčko distrikta BiH: Poziv za učešće u radionici na temu “Kreiranje programa za ljetnu policijsku školu – 2024”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Pozivamo sve zainteresovane polaznike prethodnih ljetnih policijskih škola na jednodnevnu radionicu na temu „Kreiranje programa za ljetnu policijsku školu – 2024“.

Održavanje radionice je planirano 13.06.2024. godine u vremenu od 11.00 do 14.00 sati, sa mjestom održavanja u Brčkom, u novoj zgradi Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, na adresi Brčko, Ciglana 8. Cilj ove radionice je razmjena ideja i mišljenja u svrhu pripreme i izrade agende za ljetnu policijsku
školu – 2024.

Molimo da se svi zainteresovani učesnici jave na kontakt telefon 066/586-427 ili putem instagram profila „ljetnapolicijskaskolabrcko“ ili facebook stranice „Ljetna Policijska Škola Pbd“. Pored navedenog, za sve one koji nisu u mogućnosti učestvovati na radionici, molimo da svoje konstruktivne prijedloge dostavite putem emaila jssten@policijabdbih.gov.ba ili na neki od navedenih profila.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img