Pokrenuta humanitarna akcija za liječenje Borisa Bjedova iz Brčkog

Udruženje mladih „Trka za život“ pokrenulo je humanitarnu akciju za liječenje Borisa Bjedova (39) iz Brčkog kome je neophodna transplantacija bubrega.

– Boris je potpisao ugovor sa Otvorenom mrežom kojoj je uplaćeno 50.000 KM koje mu je donirala Vlada Brčko distrikta, ali mu nedostaje još 60.000 KM – rekao je Boro Ilić, predsjednik udruženja „Trka za život“.

- Reklama -

On je pojasnio da će Boris biti operisan u Francuskoj, ali da je to moguće uraditi tek pošto se uplati cjelokupan iznos.

-Prije devet godina sam obolio i išao sam na dijalizu. Majka je pokušala da mi da bubreg ali je zbog stresa oboljela od dijabetesa tako da to nije bilo moguće. Pokušao sam da sam sakupim novac za transplantaciju ali ne ide – rekao je Boris Bjedov.
Dodao je da je zbog toga bio prinuđen da na ovaj način potraži pomoć svojih sugrađana i ljudi dobre volje i da mu je izlječenje važno, koliko zbog njega samog toliko zbog porodice i dvoje maloljetne djece.

– Svi oni koju budu željeli i mogli da pomognu Borisu mogu od sutra da uplate 1 KM na humanitarni broj 1416 koji će biti otvoren do 31. 12. 2018. godine- rekao je Ilić.

Dodao je da već imaju pozive za organizovanje različitih humanitarnih događaja za pomoć Borisu i da neće odbiti ni jednu mogućnost kako bi ova humanitarna akcija uspjela.

 

 

 

 

(srpskainfo.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime