Podrška SAD: Pisić sa Ćosićem i Larsonom

Šef Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Goran Pisić sastao se danas u Brčkom sa Erikom Larsonom, Višim savjetnikom za borbu protiv korupcije pri Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini i Žarkom Ćosićem direktorom Kancelarije za prevenciju korupcije i koordinaciju aktivnosti na suzbijanju korupcije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

Tokom sastanka razgovaralo se o strateškim i pojedinačnim aktivnostima Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i Kancelarije za za prevenciju korupcije i koordinaciju aktivnosti na suzbijanju korupcije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Erik Larson viši savjetnik za borbu protiv korupcije pri Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u BiH, naglasio je značaj integrisanih istraga u borbi protiv korupcije.

Takođe je istaknuto da Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini daje snažnu podršku prevenciji korupcije i borbi protiv svih vidova korupcije.

Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i Kancelarija za prevenciju korupcije i koordinaciju aktivnosti na suzbijanju korupcije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, samostalno i u saradnji sa drugim institucijama, bezrezervno će nastaviti aktivnosti u suprotstavljanju svim oblicima korupcije na prostoru Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

 

POLICIJA BRČKO DISTRIKTA BiH

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime