Podrška Miliću i Blažiću u Donjem Breziku: SNSD za očuvanje Republike Srpske

Mještani Donjeg Brezika podržaće kandidate SNSD- a na svim izbornim nivoima, svjesni da se 2. oktobra odlučuje kojim putem će krenuti Srpska – putem očuvanja ustavne pozicije, za šta se zalaže SNSD, ili slabljenjem suvereniteta Srpske i predajom njenih nadležnosti političkom Sarajevu, gdje vodi podrška kandidatima opozicije, čulo se sinoć na skupu Saveza nezavisnih socijaldemokrata koji je održan u ovoj mjesnoj zajednici.

Lokalno stanovništvo pružilo je podršku kandidatima Opštinskog odbora SNSD-a Brčko, predsjedniku OO Brčko i predsjedniku brčanske Skupštine Siniši Miliću te poslaniku SNSD-a u brčanskoj Skupštini Srđanu Blažiću ističući da godinama unazad zajednički rješavaju pitanja koja su od značaja za ovu mjesnu zajednicu.

Na skupu,kome je prisustvovao veliki broj mještana,predočen je projekat izgradnje kompleksa društvenog doma, ambulante i vrtića u ovom naselju za šta je već pribavljena dokumentacija.

- Reklama -

Predizbornom skupu prisustvovali su, osim kandidata, i predsjednik Izbornog štaba SNSD-a Brčko Željko Antić, poslanik u Skupštini distrikta Brčko Ljubiša Lukić te šef Odjeljenja za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Milenko Ninković kao i predsjednik Aktiva penzionera SNSD-a Brčko dr Momo Crnić.

Jer volimo Srpsku!

 

 

 

(sponzorisana objava)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime