spot_img
spot_img

Почео 16. Међународни сајам привреде у Брчком

spot_img
spot_img

Шеснаести по реду Међународни сајам привреде у Брчком ове године се одржава у бившем тржном центру “Тропик” у Грчици од 16. до 18. новембра у организацији Привредне коморе Брчко дистрикта БиХ.

Сајамска манифестација одржава се на преко 2 000 квадратних метара, а присутно је више од 100 излагача из БиХ, Србије, Хрватске, Словеније и Црне Горе као и Амбасада Индонезије.

Међу излагачима је највише дјелатности у вези са производњом, трговином и услугама, а организатори су омогућили учешће и удружењима грађана попут пчелара, туристичких заједница и удружења жена.

Према ријечима организатора локација одржавања овогодишњег сајма је до сада најатрактивнија, најбоља и најусловнија за овакве догађаје.

Сајам је отвореним свечано прогласио градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић, а након што су градоначелник Синиша Милић, предсједник Скупштине Есед Кадрић и предсједник Привредне коморе Брчко дистрикта Нико Бабић пресјекли црвену врпцу, обишли су изложбени простор. Градоначелник Синиша Милић одржао је и састанак са привредницима.

Генерални покровитељ 16. Међународног сајма привреде је Влада Брчко дистрикта БиХ, спонзор Сајма је “Антуновић” д.о.о., а партнер је Спољотрговинска комора БиХ.

Као и ранијих година, улаз на Сајам привреде је бесплатан за све посјетиоце.

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img