Počela registracija za učešće u 1. Biznis forumu Brčko distrikta BiH

Vlada Brčko distrikta BiH obavještava sva zainteresovana pravna i fizička lica koja žele da učestvuju u radu 1. Biznis foruma Brčko distrikta BiH da je počela registracija za učešće u 1. Biznis forumu Brčko distrikta BiH.

Svi zainteresovani prijavu mogu izvršiti putem sljedećeg linka: http://econforbd.com/registracija/index.php.

- Reklama -

Biznis forum biće održan od 8. do 10. novembra 2017. godine u pet panela, i to na sljedeće teme: lokalni i regionalni razvoj, privreda, poljoprivreda, saobraćaj i turizam te obrazovanje i mladi u Brčko distriktu BiH.

Tema foruma je „Novi ciklus razvoja Brčko distrikta BiH“. Organizator je Vlada Brčko distrikta BiH, uz tehničku organizaciju Udruženja računovođa, forenzičara i revizora Brčko distrikta BiH, a obezbjeđena je podrška i od strane Ekonomskog fakulteta u Brčkom Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Biznis forum Brčko distrikta BiH biće mjesto okupljanja i razmjene mišljenja između predstavnika vlasti, kreatora ekonomskih politika i potencijalnih investitora. Biznis forum će se baviti svim relevantnim pitanjima koja su od značaja za stanje u Brčko distriktu BiH, počevši od makroekonomske politike, sektorske politike, poslovne klime te konkurentnosti bh. privrede i kompanija.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime