Počela je sezona slava: Ovo je idealan poklon za svaku priliku

Počela je još jedna praznična sezona, a mnogi od nas u narednom periodu dočekuju goste ili idu na slave, proslave, dočeke…

Prigodni pokloni tradicija su na ovim prostorima, a cvijeće kao dar jedan je od najljepših kojim možete obradovati domaćicu.

Brčanska Kuća cvijeća “Iva” za ovu sezonu spremila je brojne opcije za vas i vaše najbliže.

Tako ćete u ovoj cvjećari pronaći poklone kojima možete iskazati ljubav, naklonost, privrženost, zahvalnost, ali i dobrodošlicu, čestitku…

Cvijeće kao dar nosi upravo tu prednost – u zavisnosti od toga za kakav se aranžman odlučite, možete poslati poruku glasniju od bilo kojih riječi.

Želite da iskažete naklonost, ljubav, privrženost? Boks aranžman je osmišljen baš sa tim ciljem. Umjesto vas, poruku će preneti pažljivo odabrano i aranžirano cvijeće smješteno u dekorativnu kutiju.

Tragate za neobičnim poklonom koji će oduševiti voljenu osobu? Raskošni aranžman od crvenih ruža i egzotičnih ukrasa nesumnjivo će otkriti dubinu vaših emocija.

Kutija sa cvjetovima niježnih boja i ohrabrujućom porukom je najbolji način da sestri, kumi ili komšinici čestitate rođenje djeteta. Ljepota i miris aranžmana će je zasigurno obradovati, baš kao i vaša pažnja i podrška.

Cvjetni aranžmani u kutiji su podjednako prikladni za slave i krštenja. Pokažite dragim ljudima da ih volite i mislite na njih čak i kada niste u njihovoj neposrednoj blizini.

I bezbroj drugih opcija…

Zato, ove praznične sezone posjetite Kuću cvijeća “Iva” i odaberite idealan cvijet za sebe ili voljene.

 

 

 

(sponzorisana objava)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime