Počela humanitarna akcija pod nazivom “Zimska Novogodišnja Čarolija“

Frizeri Poljoprivredne i medicinske škole i Omladinski centar “Vermont“ uz podršku Udruženja građana “Stari zanati i rukotvorine” danas su započeli svoju humanitarnu akciju pod nazivom “Zimska Novogodišnja Čarolija” koja će trajati do 13. decembra 2018. godine.

Nastavnica praktične nastave Ljubica Mitić u JU Poljoprivredna i medicinska škola ističe da će četvrtkom od 12:30 do 18 sati učenici pružati svoje frizerske usluge građanima u kabinetu koji se nalazi u „EŠ“naselju. Tom prilikom prikupljaće sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića za „Zimsku novogodišnju čaroliju“ koja će se održati od 21. do 22. decembra ove godine na Trgu mladih u Brčkom .

- Reklama -

“Napomenuću da su naše frizerske usluge besplatne. Mi obavljamo našu praktičnu nastavu ovdje. Ljudi mogu da ostave svoj dobrovoljni prilog ako to žele. Mi ćemo sa tim prilozima kupiti slatkiše i paketiće” rekla je Ljubica Mitić, nastavnica praktične nastave.

Humanost na djelu su i ranije pokazali učenici JU Poljoprivredna i medicinska škola u Brčkom, smjer frizeri.

“Prvi put učestvujem u ovakvim akcijama, nadam se da ću učestvovati i u drugim i mislim da je veliko zadovoljstvo usrećiti djecu” kaže Cvijeta Gajić, učenica.

Predstavnica Omladinskog centra „Vermont „ Aleksandra Đorđević pozvala je sve ljude dobre volje da dođu i sa svojim dobrovoljnim prilozima doprinesu uspjehu ove akcije.

“Cilj ove akcije jeste kupovina novogodišnjih paketića za djecu čiji roditelji to ne mogu da priušte” kaže Aleksandra Đorđević, OC „Vermont“.

Nije prvi put da učenici ove škole organizuju akciju ovakve prirode. I ovoga puta oni će vrijedno i vrlo rado obavljali svoje dužnosti, kako bi drugima pomogli.

 

 

 

 

 

(brcko.tv/radiobrcko.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime