spot_img
spot_img

Побједа “Локоса”: Пала и Вогошћа

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У оквиру 16. кола у Брчком је гостовала једна од најбољих и најатрактивнијих екипа у Премијер лиги БиЈХ, екипа Вогошће. Иако предвођена легендарним Касимом Каменицом, морала је положити оружје пред растрчаним “Машиновођама”.

Гости отварају утакмицу како су планирали и врло брзо на семафору резултат је био 1:5. Младим Брчацима, респектујући Чичкушића, и остале Вогошћане “скратила се рука”, али у тим моментима игре домаћине је водио Никола Грујић, па “Локоси” већ половином полувремена долазе до поравнања 7:7. Свих 7 голова за брчанску екипу постигао је Грујић. те осоколио и остатак екипе да почне играти рукомет.

На полувријеме се одлазимо са резултатом 13:13, те у друго полувријеме “Локомотива” улази са увјерењем да је дворана Економске школе у суботу неосвојива!

У другом полувремену наши рукометаши праве резултатску разлику и на крилима расположног голмана Михајловића одлазе на убједљивих плус шест, што је натјерало тренера Каменицу на тајм аут после кога се ништа није промијенило.Чврстом игром у одбрани,а храбро у нападу “Машиновође” су уписале нова три бода.

Посебно треба истаћи саму завршницу када су се брчаци “уплашили” побједе, а вјетар у леђа им дали навијачи, који су и на овој утакмици били 8. играч “Локомотиве”.

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img