Пјетлићи ПЕРИХЕЛА прегазили Драву - nula49.com
spot_img
spot_img

Пјетлићи ПЕРИХЕЛА прегазили Драву

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Млади рукометаши Перихела рођени 2013. године на 10. Међународном меморијалном турниру “Златко Ивић Чива” у Валпову, који је организовао истоимени клуб убједљиво и без пораза су освојили прво мјесто.

У групној фази побјеђене су екипе РК Осијек, РК Ругвица и РК Валповка те се као првопласирана екипа у финалу састају са РК Nexe, првопласираном екипом из друге групе.

Сигурном игром дјечаци ОРК Перихела настављају свој побједницки низ, славе против РК Nexe резултатом 14:4 и заслужено освајају злато.

Шампионски састав који је са клупе предводио Оливер Гушић чинили су: Филип Вујић, Виктор Гушић, Андреј Скелић, Павле Лукиц, Матеј Тримоски и Алекса Гаврић.

Осим шампионског тима на овом турниру рукометаши Перихела наступили су са дјечацима 2012., те Перихел 2 (дјечаци рођени 2014. године).

У конкуренцији дјецака 2012. годисте екипа је са двије побједе и једним поразом заузела друго мјесто у групи. У утакмици за 3. мјесто након јинтересантне и неизвјесне утакмице побједу у последњим тренуцима односе дјецаци из РК Пожега.

Посебно радује је игра најмладјих минића који су цинили екипу ОРК Перихел 2, а који су у конкуренцији 2013. годисте након двије побједе и два пораза у групној фази, на крају заузели 5. мјесто побједом над другарима из РК Валповка.

На турниру су наступали: Алекса Врањковић, Хамза Азапагић, Борис Жугић, Борис Смољо, Петар Васић и Петар Дашић.а у Перихелу 2 : Андрија Мунћан, Јован Дашић, Стефан ВилотићМилан Лазић, Керим Грбић и Александар Гушић.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img