“Pisma iz Južne Amerike” stižu u Brčko

Robert Dacešin, jedan od najvećih regionalnih putopisaca iz Banjaluke će poslije pređenih 47 zemalja svijeta i pet kontinenata, održati u Brčkom promociju svoje putopisne knjige sa putovanja kroz Južnu Ameriku.

Inače, Robert je po zanimanju magistar ekonomije, a trenutno se bavi digitalnim marketingom. On je specijalista SEO optimizacije i vodi profile na društvenim mrežama raznim klijentima. Radi i sve druge digitalne stvari kako bi mogao svoj posao ponijeti sa sobom na putovanje.

Taj posao mu je pomogao da napravi jedan od najčitanijih sajtova o putovanjima RIO priče sa putovanja na našem jeziku na kojem možete pronaći sve važne stvari vezane za putovanja u razne destinacije svijeta.

Više od 20 godina se bavi tenisom, a radio je kao međunarodni teniski sudija na velikom broju ATP I WTA turnira. Aktivno govori pet jezika (engleski, španski, portugalski, italijanski i slovački). Kreirao je prvi turistički vodič za Banjaluku.

Knjiga “Pisma iz Južne Amerike” je rezultat njegovog putovanja kroz ovaj kontitent u toku prošle godine. Sve Robertove zgode i nezgode sa boravka u Brazilu, Čileu, Kolumbiji, Boliviji, Ekvadoru moći ćete čuti u srijedu (5.6) u 19:00 časova u kafiću La Bottega.

I ne samo to, saznajte kako je volontirati u Africi, biti sudija Nadalu, Del Potru, Fereru, obezbjeđivati Hamiltona, Alonsa, Masu, zanimljivih priča iz Azije, Evrope, Sjedinjenih Američkih Država, kako naći jeftine karte za bilo koju destinaciju svijeta, gdje noćiti i šta posjetiti u mnogim državama svijeta i još mnogo mnogo zabavnih priča…

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime