spot_img
spot_img

Пионирке Смеча побједама до финалног првенства Федерације БиХ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Пионирке женског одбојкашког клуба “Смеч ДН” из Брчког на регионалном квалификационом турниру одржаном 8. и 9.јануара у Орашју обезбједиле су пласман на финални турнир првенства Федерације БиХ.

Овај успјех оствариле су: Милица Пелагић, Марија Шаренац, Ана Тодоровић, Миа Станковић, Милица Васић, Ања Стевановић, Ана Рогић, Николина Благић, Лара Мишковић и Лара Ђурђевић.

Младе брчанске одбојкашице које са клупе предводи професор Драго Давидовић за два дана одиграле су четири утакмице и све четири ријешиле у своју корист, те са 11 бодова заузеле прво мјесто.

Првог дана савладале су екипу ОК “Маглај” са 2:1 и то је једини сет који је нека екипа успјела освојити против пионирки из Брчког.

Снагу и одобојкашко умјеће које новим надама брчанске женске одбојке преноси професор Давидовић у недјељу 9. јануара идентичним поразом од 0:2 су редом признале њихове вршањакиње из ЖОК “Орашје”, тузланске “Слободе”, као и ЖОК “Босна” из Калесије.

На финални турнир првенства Федерације БиХ осим пионирки “Смеча” пласирале су се екипе ОК “Лукавца”, ОК “ОРТ” Сарајево и ОК “Нови град” Сарајево. Двије првопласиране екипе са тог турнира пласираће се на завршницу шампионата БиХ.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img