Pionirke “Lavova” vicešampionke Republike Srpske

Ženska pionirska selekcija Košarkaškog kluba Lavovi osvajanjem vicešampionske titule u prvenstvu Republike Srpske ostvarila je do sada najveći uspjeh u istoriji kluba od osnivanja 2014. godine.

Utakmicama Finalnog turnira prvenstva Republike Srpske u konkurenciji pionirki (2004/05.) koji je u nedelju, 21. aprila održan u Brčkom, spuštena je zavjesa na veoma uspješnu sezonu za Košarkaški klub Lavovi iz Brčkog. Pobjedom protiv OKK „Feniks“ iz Banja Luke 75:33 i porazom od ŽKK „Leotar 03“ iz Trebinja 27:59, pionirke Lavova okitile su srebrnim medaljama i titulom vicešampiona Republike Srpske za sezonu 2018/2019.

Uspjeh koji će ostati zlatnim slovima upisan u klupskoj istoriji ostvarile su: Milica Đokić, Amila Smajić, Katarina Stanišić, Nikolina Đokić, Ana Đokić, Adna Okić, Violeta Vukić, Jelena Blagić, Jelena Lazarević, Ksenia Vukić, Sara Đokić i Anđela Bajević, trener Aleksandar Bližnjaković.

- Reklama -

I pored poraza u finalnoj utakmici protiv trebinjki, košarkašice Lavova pokazale su da je pred njima svijetla košarkaška budućnost i da će u vremenu pred nama u Brčko donijeti još mnogo medalja i titula.

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime