spot_img
spot_img

Петар Ђокић: Избори припремљени и организовани у најтежим условима

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Предсједник Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић рекао је новинарима да су избори припремљени и организовани у најтежим условима до сада, те да се нада да ће бити повод да се покрене нова енергија код људи како би се на сасвим другачији начин посветили локалном развоју у Републици Српској и осталим дијеловима БиХ.

Ђокић очекује да ће грађани Републике Српске и сви бирачи схватити колико је важно да у наредним годинама сви заједно дају допринос економском расту и развоју који је темељ сваког другог раста и развоја.

Он је истакао да ове изборе карактеришу бројне неправилности које се чине у појединим општинама, те навео примјер Добоја, Зворника и Бањалуке, гдје се, каже, озбиљно крше изборна правила.

“Ми смо већ сада упозорили и упутили приговоре Централној изборној комисији, тражећи да се те неправилности отклоне из изборног процеса како не би био угрожен”, истакао је Ђокић, који је гласао данас у Брчком, на бирачком мјесту у Четвртој основној школи.

Ђокић је рекао да очекује да ће СП у Брчко дистрикту остварити највећи процентуални раст у односу на све прошле изборе, да се бори за четири посланичка мјеста у Скупштини дистрикта, те вјерује да је реално да се то и оствари.

 

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img