Petar Đokić: Izbori pripremljeni i organizovani u najtežim uslovima

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić rekao je novinarima da su izbori pripremljeni i organizovani u najtežim uslovima do sada, te da se nada da će biti povod da se pokrene nova energija kod ljudi kako bi se na sasvim drugačiji način posvetili lokalnom razvoju u Republici Srpskoj i ostalim dijelovima BiH.

Đokić očekuje da će građani Republike Srpske i svi birači shvatiti koliko je važno da u narednim godinama svi zajedno daju doprinos ekonomskom rastu i razvoju koji je temelj svakog drugog rasta i razvoja.

On je istakao da ove izbore karakterišu brojne nepravilnosti koje se čine u pojedinim opštinama, te naveo primjer Doboja, Zvornika i Banjaluke, gdje se, kaže, ozbiljno krše izborna pravila.

“Mi smo već sada upozorili i uputili prigovore Centralnoj izbornoj komisiji, tražeći da se te nepravilnosti otklone iz izbornog procesa kako ne bi bio ugrožen”, istakao je Đokić, koji je glasao danas u Brčkom, na biračkom mjestu u Četvrtoj osnovnoj školi.

Đokić je rekao da očekuje da će SP u Brčko distriktu ostvariti najveći procentualni rast u odnosu na sve prošle izbore, da se bori za četiri poslanička mjesta u Skupštini distrikta, te vjeruje da je realno da se to i ostvari.

 

 

 

(srna)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime