spot_img
spot_img

Перихел убједљиво савладао Локомотиву

spot_img
spot_img

У првенственој утакмици друге лиге-група исток млади рукометаши Перихела су са потпуно различитим полувременима више него заслужено савладали мјесног ривала Локомотиву са убједљивих 37:29 (15:18).

Први градски дерби одигран у сали Економске школе био је разлог доласка око 300 гледалаца. То је и показатељ да Брчко, упркос свему, воли рукомет.

Прво полувријеме протекло је у доминацији рукометаша Локомотиве, старије и искусније екипе, која је одлично користила сваки тренутак да споро одигра и тако заустави много бржу игру вечерас формално гостујућег састава. То је показивао резултат након 30 минута од 18:15 за Локосе.

У играчком и резултатском смислу друго полувријеме било је потпуно другачије. Дјечаци тренера Шаренца максимално су убрзали игру и показали сву раскош талента што играчи Локомотиве нису могли да прате.

То се да лако закључити из броја постигнутих и примљених голова у другом полувремену будући да су играчи Перихела у других 30 минута постигли 22 гола, а играчи Локомотиве тек 11 погодака.

Уз то је и голман Перихела Цвијановић „поставио рампу“ Симићу и Каурину, најефикаснијим играчима Локомотиве и дао озбиљан допринос побједи свог тима.

Осим већ поменутих Каурина са 10 и Симића са 9 постигнутих погодака, у Локомотиви се проигравањем саиграча истакао Миланковић, док су Перихел уз голмана Цвијановића до побједе носили Стјепановић са 11, Крајновић и Супић са по 6 те Максић са 5 голова.

МРК Локомотива – ОРК Перихел 29 :37 (18:15)

Сала Економске школе.
Гледалаца: 300.
Судије: Саша Бијељић и Мирослав Товиловић (Добој).
Седмерци: локомотива: 5 (5) Перихел: 5 (5) .

Искључења: Локомотива 16 мин, а Перихел 12 минута.

Локомотива: Скендеровић, Остојић, Доведен 2, Дугоњић 1, Вркеш, Метзгер 1, Миланковић 3, Гвозденовић 3, Роган, Каурин 10 (1), Симић 9 ( 4) Васић.

Перихел: Цвијановић, Бошковић, Максић 5, Крахјновић 6, Пурић, Митровић, Грбић 1, Радуловић, Ступић 6, Дугоњић, Марјановић 3, Вуковић, Стјепановић 11 (5), Пекез, Илић 4, Сотиров 1.

Играч утакмице: Алексеј Стјепановић (ОРК Перихел)

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img