spot_img
spot_img

Перихел наставио побједничку серију

spot_img
spot_img

РК Средњошколац – ОРК Перихел 28 : 31 (15:15)

Млада и талентована екипа брчанског друголигаша, ОРК Перихел, побједом од 31:28 над екипом Средњошколца у Новом Граду наставила је прољетну побједоносну серију.

Првих 30 минута утакмице протекло је у наизмјеничном вођству и изједначењима, тако да су екипе на одмор отишле са неријешеним резултатом 15:15.

На почетку другог полувремена брчаци су заиграли знатно офанзивније и разноврсније. То се већ видјело у 45. минуту утакмице када је гостујућа екипа стигла до вођства од четири гола разлике које је уз мање осцилације успјела да сачува до краја утакмице.

Најзначајнији допринос побједи Перихела дали су крилни играчи Младен Супић и Махир Крајновић који су заједно постигли чак 17 голова. Супић је постигао 9, а Крајновић 8 голова. У домаћем саставу истакао се Граб са 9 погодака.

Спортска дворана Нови Град.
Гледалаца: 50;
Судије: Иван и Маринко Анушић (Приједор);
Искључења: Средњошколац 12 минута, а Перихел 18 минута;
Седмерци : Средњошколац 5(5), Перихел 2(2).

РК Средњошколац: Дрљача 1, Бурсаћ 4, Билић, Радишић 5, Драгишић, Бера, Ресановић, Б.Ерцег, Граб 9(5), Шљокавица, Стокић, Грујић 3, С. Ерцег, Аничић 5, Пилиповић, Божић 1.

ОРК Перихел: Цвијановић, Бошковић, Азапагић 2, Крајновић 8, Пурић, Вујић, Радуловић 2, Ступић 9, Дугоњић, Марјановић, Драгичевић, Сјепановић 5(2), Илић 5, Сотиров.

Играч утакмице: Младен Супић (Перихел).

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img