Perihel na prvom mjestu završio polusezonu - nula49.com
spot_img
spot_img

Perihel na prvom mjestu završio polusezonu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Pobjedom u posljednjem kolu drugoligaškog Istoka nad ekipom iz Višegrada rezultatom 30:24 mladi i talentovani rukometaši Perihela okončali su jesenju polusezonu na čelu tabele i sami sebi zadali ozbiljnu zadaću da na proljeće nastave pobjedničkom stazom.

Prvo poluvrijeme proteklo je u tvrdoj i neefikasnoj igri u kojoj su prednjačiki domaći rukometaši koji su promašivali brojne izgledne šanse. Doprinos malom broju golova dali su i golmani obje ekipe.

Drugo poluvrijeme bilo je mnogo kvalitetnije o čemu govori i značajno veći broj postignutih golova nego li u prvih 30 minuta. Domaćin je ponovo organizovao mnogo više dobrih napada. Za razliku od prvog poluvremena, izgleda da su namjestili i nišanske sprave, pa su postigli 18 golova, što je bilo dovoljno da se zabilježi nova pobjeda.

U ekipi domaćih najefikansiji su bili Stjepanović sa 10 i Stupić sa 7 golova, dok su rezultatsku neizvjesnost do 45 minuta u ekipi Viešagrada HED 2 držali Šekarić sa 7 i Racković sa 6 datih golova.

ORK Perihel – RK Višegrad HED 2 30:24 (12:11)

Sala Ekonomske škole
Gledalaca 150.
Sudije: Dario Gračanin (Bijeljina) i Armin Oručević ( Doboj).
Sedmerci:
Perihel 5(4), Višegrad HED 2(1). Isključenja: Perihel 10 min, a Višegrad HED 8 min.
ORK Perihel: Cvijanović, Dugonjić, Grbić 3, Maksić 1, Krajnović, Purić, Mitrović, Todorović, Radulović 3, Stupić 7, Marjanović, Dragičević, Vuković 3, Stjepanović 10(4), Ilić 3, Mrđen. RK Višegrad HED 2: Šekarić 7 (1), Marić 1, Tasić, Petković 3, Teletina, Bošković 3, Jevđević, Racković 6, Đurić 4, Tanasković.
Igrač utakmice: Aleksej Stjepanović (ORK Perihel)

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img