spot_img
spot_img

Pepco stiže u Brčko

spot_img
spot_img

Pepco, jedan od najvećih i najbrže rastućih maloprodajnih lanaca raznovrsnim proizvodima u Evropi, uskoro će otvoriti svoju prvu prodavnicu u Brčkom.

Prva Pepco prodavnica u BiH već je otvorena u Sarajevu 14. septembra, a do danas poslovnice su otvorene u Banjaluci, Gradačcu, Kaknju, Mostaru…

Pepco je u Brčkom, saznaje nezvanično nula49, već skoro pa spreman za otvaranje, a u toku je punjenje prostora robom.

Otvaranje se očekuje početkom novembra, a za lokaciju prve prodavnice u našem gradu izabrana je zgrada “Delta” u centru Brčkog.

Nezvanične informacije govore da je u planu otvaranje još jednog objekta u Brčkom već krajem ove godine, ali će više detalja o njemu biti poznato u budućnosti.

Pepco je jedan od najvećih i najbrže rastućih maloprodajnih lanaca raznovrsnim proizvodima u Evropi, sa više od 3.300 prodavnica u 18 zemalja.

– Naša ponuda je osmišljena tako da našim kupcima pružimo najbolje moguće opcije za kupovinu i najlakši pristup svim proizvodima koje žele i svakodnevno trebaju, da bismo odjenuli cijele porodice te ukrasili i opremili njihove domove. Veliko interesovanje vlada na svim tržištima na kojima smo prisutni – poput Hrvatske i Slovenije, gdje naše prodavnice postoje od 2017. godine ili Srbije gdje smo od 2020. godine otvorili više od stotinu prodavnica. Jednako pozitivan prijem očekujemo i na bh. tržištu – izjavio je nedavno Aleksandr Cikaidze, direktor maloprodaje Pepca.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img