Peljto kontra Jedinstva

Na svojoj Fejsbuk stranici, povodom istupa Mustafe Peljte, bivšeg trenera FK Jedinstvo u medijima, oglasio se brčanski klub. Prenosimo njihovo saopštenje u potpunosti:

Već nekoliko dana na pojedinim portalima iz našeg grada traje medijska hajka na naš klub, a sve u režiji gospodina Mustafe Peljte.

Gospodin Peljto je bivši šef stručnog štaba naše ekipe. Ne želimo da se puno osvrćemo na gospodina Peljta, ali želimo da se u par crta oglasimo na sva ta silna saopštenje gospodina Peljte, a sve u cilju samoreklamiranja.

Ovom prilikom želimo da postavimo nekoliko pitanje našem bivšem treneru.

Zašto ni u jednom intervjuu niste naveli pravi razlog vaše smjene, zašto ni u jednom trenutku niste naveli da ste sa određenim ljudima okupljenih oko vas radili sve protiv predsjednika kluba ? Gospodine Peljto, zašto niste naveli da i dan danas radite na tome i pravite neke spiskove novih članova skupštine i rukovodstva kluba, a sve sa ciljem da vas ti ljudi imenuju ponovno na poziciju šefa stručnog štaba?

Ovom prilikom kolektiv našeg kluba se neće više oglašavati po ovom pitanju, a i samim ti se ograđujemo od daljnih saopštenje gospodina Peljte.

Našem bivšem šefu stručnog štaba želimo puno sreće, zdravlja i uspjeha u daljem radu, navodi se u saopštenju FK Jedinstva.

 

 

 

(sportdc.net)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime