spot_img

Пелагићево: Цвјетко Ивановић добио кров над главом

Published:

Цвјетко Ивановић из Пелагићева код Брчког добио је најбољи поклон за празнике – кров над главом. За четири мјесеца, уз помоћ добрих људи, Фондација “Мирза Трумић” изградила је дом за Цвелета.

У марту прошле године Цвјетко Ивановић остао је без куће – лоше инсталације изазвале су пожар који је прогута страћару и Цвјетко је остао практично на улици. Једини извор примања овог старца је социјална помоћ у износу од око 120 КМ.

Прије четири мјесеца Фондација “Мирза Трумић” покренула је акцију, позвала све људе добре воље да се придруже и како то обично бива – још једном се показало да хуманих људи има свуда око нас.

Безброј прилога, мањих и већих, много труда и рада, донације, градња и четири мјесеца касније, кућа Цвјетка Ивановића добила је кров и столарију. Фирма “Famm d.o.o.” из Брчког, која се бави производњом ПВЦ столарије донирала је врата и прозоре, на чему су, кажу у Фондацији “Мирза Трумић”, посебно захвални.

Наравно, захвалност иде и свима који су на било какав начин помогли да ова људска прича добије најљепши могући епилог, а Цвјетко Ивановић најљепши поклон за празнике.

Више фотографија и све информације о Фондацији можете погледати на фејсбук страници ОВДЈЕ, а челни људи Фондације још једном позивају све грађане да се укључе и у будуће акције и у свако доба их контактирају јер су, како кажу, увијек ту за свакога од вас.

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img