Pantić predsjednica Aktiva žena, Subotić predsjednik omladine SDS Brčko

Aktiv žena i omladina SDS Brčko sinoć su na konstitutivnom sastanku izabrali nova rukovodstva stranke na mandatni period od četiri godine.

Kod Aktiva žena za predsjednicu je izabrana Sonja Pantić, dok je za njenu zamjenicu izabrana Biljana Vasić.

- Reklama -

U omladini brčanskog SDS-a za predsjednika omladine izabran je Aleksandar Subotić, za njegovog zamjenika izabran je Bogdan Bratić, dok je za sekretara omladine izabran Stefan Dragičević.

Konstituisanje novih rukovodstava omladine i aktiva žena u brčanskom SDS-u imaju za cilj unutrašnje jačanje te što bolje pripreme stranke za predstojeće opšte izbore sledeće godine kako bi SDS iz Brčkog dobila svog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Na sastanku je takođe naglašeno da će brčanski SDS dati svoj maksimalan doprinos u ostvarivanju što boljeg izbornog rezultata stranke na opštim izborima, a posebno za pojedinačne funkcije – predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH.

Izraženo je puno jedinstvo i podrška za provođenje odgovorne nacionalne politike brčanskog SDS-a te još jednom ukazano na potrebu jačanja privrednih aktivnosti kako bi se stvorila nova radna mjesta.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime