spot_img
spot_img

Пантић предсједница Актива жена, Суботић предсједник омладине СДС Брчко

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Aктив жена и омладина СДС Брчко синоћ су на конститутивном састанку изабрали нова руководства странке на мандатни период од четири године.

Код Актива жена за предсједницу је изабрана Соња Пантић, док је за њену замјеницу изабрана Биљана Васић.

У омладини брчанског СДС-а за предсједника омладине изабран је Александар Суботић, за његовог замјеника изабран је Богдан Братић, док је за секретара омладине изабран Стефан Драгичевић.

Конституисање нових руководстава омладине и актива жена у брчанском СДС-у имају за циљ унутрашње јачање те што боље припреме странке за предстојеће опште изборе следеће године како би СДС из Брчког добила свог посланика у Народној скупштини Републике Српске.

На састанку је такође наглашено да ће брчански СДС дати свој максималан допринос у остваривању што бољег изборног резултата странке на општим изборима, а посебно за појединачне функције – предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ.

Изражено је пуно јединство и подршка за провођење одговорне националне политике брчанског СДС-а те још једном указано на потребу јачања привредних активности како би се створила нова радна мјеста.

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img