spot_img
spot_img

Овог викенда почињу припреме за Европско првенство у куглању чији је домаћин Арена Бакарни

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Мање од два мјесеца остало је до Европског првенства у куглању чији је овогодишњи домаћин новоотворена Арена Бакарни у Брчком.

Припреме за овај спортски спектакл увелико су почеле а већ овог викенда љубитељи куглања моћи ће да уживају у неколико припремних утакмица које ће се одиграти у Брчком. У суботу 26.08. са почетком од 15.00 часова, снаге ће одмјерити КК Мертојак из Сплита, са ШК Подбрезова из Словачке.

Обе екипе припадају самом врху европског куглања.

Затим КК АдаБањалука од 18.00 часова игра утакмицу против КК Зрињски – Љубаче. Оба клуба су премијерлигаши БиХ.

У недјељу 27.08. на програму су три утакмице. Од 10.00 сати екипа Подбрезова игра против Рудара из Приједора. Бањалучани КК Ада игра утакмицу са сплитским Мертојаком од 12.00 часова док ће своје снаге одмјерити и србијански вицешампион КК Војводина из Новог Сада са екипом Рудар из Какња.

Последња утакмица игра се од 14.00 часова.

Игор Божић, менаџер Арене Бакарни с поносом најављује да ће 29. августа Арена Бакарни угостити и Уроша Стокласа, који се у априлу прошле године уписао у Гинисову књигу рекорда, куглајући 24 часа без престанка.

Премиер лига за куглаше почиње 17. септембра а овогодишње Европско првенство у куглању одржава се од 3. до 7. октобра у Арени Бакарни у Брчком.

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img