spot_img
spot_img

Ovog vikenda počinju pripreme za Evropsko prvenstvo u kuglanju čiji je domaćin Arena Bakarni

spot_img
spot_img

Manje od dva mjeseca ostalo je do Evropskog prvenstva u kuglanju čiji je ovogodišnji domaćin novootvorena Arena Bakarni u Brčkom.

Pripreme za ovaj sportski spektakl uveliko su počele a već ovog vikenda ljubitelji kuglanja moći će da uživaju u nekoliko pripremnih utakmica koje će se odigrati u Brčkom. U subotu 26.08. sa početkom od 15.00 časova, snage će odmjeriti KK Mertojak iz Splita, sa ŠK Podbrezova iz Slovačke.

Obe ekipe pripadaju samom vrhu evropskog kuglanja.

Zatim KK AdaBanjaluka od 18.00 časova igra utakmicu protiv KK Zrinjski – Ljubače. Oba kluba su premijerligaši BiH.

U nedjelju 27.08. na programu su tri utakmice. Od 10.00 sati ekipa Podbrezova igra protiv Rudara iz Prijedora. Banjalučani KK Ada igra utakmicu sa splitskim Mertojakom od 12.00 časova dok će svoje snage odmjeriti i srbijanski vicešampion KK Vojvodina iz Novog Sada sa ekipom Rudar iz Kaknja.

Poslednja utakmica igra se od 14.00 časova.

Igor Božić, menadžer Arene Bakarni s ponosom najavljuje da će 29. avgusta Arena Bakarni ugostiti i Uroša Stoklasa, koji se u aprilu prošle godine upisao u Ginisovu knjigu rekorda, kuglajući 24 časa bez prestanka.

Premier liga za kuglaše počinje 17. septembra a ovogodišnje Evropsko prvenstvo u kuglanju održava se od 3. do 7. oktobra u Areni Bakarni u Brčkom.

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img