spot_img

I ovaj vikend dojave o bombama u Brčkom

Published:

Lažne dojave o postavljenim eksplozivnim napravama u brčanskim klubovima postaju, čini se, tradicija. Kao i prošlog vikenda, i ovih dana anonimni pozivi prekinuli su zabavu u klubovima “Element” i “Secret”, nezvanično saznaje naš portal.

Za razliku od prošlog vikenda, ipak, ovaj put dojave su “raspoređene”, te je tako neslana šala ili nečija zla volja u petak oko pola sata posle ponoći zatvorila klub “Secret”. Nakon protivdiverzionog pregleda koji je izvršila policija Brčko distrikta, utvrđeno je da je dojava bila lažna, ali je za nastavak žurke već bilo kasno.

“Element” je “prošao” malo bolje, saznaje nula49.com nezvanično. Naime, vijest o posavljenoj eksplozivnoj napravi u ovom klubu stigla je sinoć, u subotu oko ponoći. Nakon brze reakcije i protivdiverzionog pregleda od strane policije Distrikta, zabava je nastavljena, iako ostaje gorak ukus saznanja na šta su spremni neki ljudi iz samo njima poznatih razloga.

Policija, kao i sve nadležne službe još jednom apeluju na građane da na ovakav način ne zloupotrebljavaju pripadnike policije kao i ostale subjekte koji postupaju po prijavi.

 

 

 

(nula49.com)

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img