spot_img
spot_img

Отворено клизалиште у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У оквиру манифестације „Чари зиме у Брчком” градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине Синиша Милић данас је свечано отворио клизалишну сезону на Стадиону малих спортова „Блатуша” која ће трајати до краја фебруара 2020. године.

Градоначелник је казао да ће клизалиште бити посебна радост за најмлађе нарочито у овом периоду када су на зимском распусту.

„Циљ нам је да клизалиште, али и манифестација „Чари зиме у Брчком”, постане традиционална, да употпунимо садржаје у Брчком и за вријеме зимске сезоне, поготово за вријеме зимског распуста. Мислим да постоји велики интерес посебно најмлађих суграђана што показује и данашња посјета на овом клизалишту”, казао је Милић.

Јелена Лугоња, асистент директора у ЈП „Комунално Брчко”, казала је да ће клизалиште радити од 9:00 до 22:00 часа и да ће дневна карта раднима данима коштати 3 КМ, а викендом 5 КМ. Она је казала да се нада да ће клизалиште бити мјесто окупљања и дружења.

„Клизалиште ће радити сваког дана од 9:00 до 22:00 часа. Ујутро од 9:00 до 10:00 часова клизање ће бити бесплатно, а задња улазница моћи ће се купити у 21 час. Дневна карта радним данима коштаће 3 КМ, а викендом 5 КМ. Видимо да је и данас на дан отворења интересовање велико и сигурни смо да ће најмлађи овдје доћи да се друже”, казала је Лугоња додајући да се нада да ће у случају повољних временских услова клизалиште радити до краја фебруара сљедеће године.

 

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img