spot_img

Отворен пут у Витановићима

Published:

Замјеник градоначелника Брчко дистрикта БиХ Анто Домић свечано је отворио нови асфалтни пут у Мјесној заједници Витановићи дужине 300 метара. Вриједност овог пројекта је 27 000 КМ.

Замјеник градоначелника Анто Домић је овом приликом истакао да се на овај начин обезбјеђује квалитетнији живот грађана на простору Брчко дистрикта БиХ.

“Наш задатак је да сваком човјеку који живи на простору Брчко дистрикта БиХ обезбиједимо адекватну инфраструктуру како би могао имати добру повезаност, не само на простору дистрикта него и даље, али и да стварамо добре претпоставке у смислу подстицајних мјера у пољопривреди, привреди или у социјалној сфери како би наши људи овдје видјели своју перспективу и не би дошли у искушење да напусте овај простор”, истакао је Домић који је нагласио да је пут направљен на захтјев мјештана.

Иво Туфекчић, мјештанин села, рекао је да је заселак Туфекчићи након 70 година добио асфалт.

“Много нам значи нови пут јер ће наша дјеца, а и ми ћемо имати условно мјесто за живот. Потешкоће смо раније имали нарочито у зимским условима када је снијег знао да парализује овај дио села”, додао је Туфекчић.

Ивица Филиповић, замјеник предсједника Скупштине Брчко дистрикта БиХ, истакао је да је отварање овог асфалтног пута лијеп повод и потврда да се ради на обезбјеђењу квалитетнијег живота становника Брчко дистрикта БиХ.

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img