spot_img
spot_img

Отворен нови Друштвени центар у Брезовом Пољу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник Брчког Синиша Милић и предсједник Мјесне заједнице Брезово Поље Хајрудин Љушчић пресијецањем врпце данас су и званично пустили у рад нови Друштвени центар у овој мјесној заједници.

Друштвени центар саграђен је у оквиру заједничког пројекта Владе Швајцарске и Владе Шведске „Јачање улоге мјесних заједница у БиХ“, који имплементира УНДП, а Брчко дистрикт БиХ је партнер и суфинансијер у пројекту који је вриједан 17 000 КМ.

Градоначелник Синиша Милић истакао је да ће Друштвени центар који је опремљен новим намјештајем и информатичком опремом сигурно подстаћи друштвени активизам као и дружење старијих али и млађих мјештана Брезовог Поља. Он је додао да је планиран наставак пројекта кроз уређење дворишта објекта и уређење плаже у овом мјесту.

Шеф Одјељења за стручне и административне послове Срђан Блажић рекао је да осим Брезовог Поља у имплементацији пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у БиХ“ учествују и мјесне заједнице Дубраве, Маоча, Горња Скакава, Доњи Брезик и Грчица.

Осим новог Друштвеног центра, путем поменутог пројекта у Брезовом Пољу је саграђено и дјечје игралиште те обезбијеђена изградња централног артерца.

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img