spot_img
spot_img

Општински одбор СНСД Брчко свечано обиљежио 20 година постојања

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Уз присуство предсједника Републике Српске Милиорада Додика ОО Брчко Савеза независних социјалдемократа синоћ је обиљежио 20 година постојања. 

Свечаности су присуствали и министар здравља и социјалне заштите у Влади Републике Српске Драган Богданић, градоначелник Брчко дистрикта Синиша Милић, представници СНСД-а у извршној и законодавној власти дистрикта Брчко, гости из општинских одбора СНСД-а из Шамца, Жабара, Пелагићева и Бијељине, те више од 500 чланова, симпатизера и пријетеља странке.

Присутнима су се обратили предсједник Додик, први предсједник Општинског одбора у Брчком Драган Пајић, актуелни предсједник који је на овој функцији већ 15 година Ђорђа Којић и градоначелник Синиша Милић.

“Брчко дистрикт је власништво два ентитета и Република Српска овдје показује своје стратешко опредјељење за подршку која се огледа у томе што је СНСД дао своје најбоље кадрове да обављају највише дужности и на тај начин градећи и бранећи српске националне и државне интересе на овим просторима”, изјавио је Додик у Брчком.

„Драго ми је што ћемо овдје градити вртић средствима Владе Републике Србије које смо ми усмјерили овамо. Стратешка ствар коју желимо да интегришемо је изградња постојеће обилазнице коју треба претвори у категорију ауто пута. РС је у својим стратешким комуникацијским плановима одредила да гради аутопут Бањалука- Добој односно даље према Брчком до Бијељине и границе до Србије, који би требао бити завршен у наредних пет година“, истако је Додик..

Према његовим ријечима, СНСД је у свих протеклих 20 година константно показивао добар резултат и увијек су покушали да окупе све представнике политичког живота Срба овдје у дистрикту. „Исто тако, сматрали смо да због самог концепта треба да радимо са другима како би смо зајердно направили неку конекцију која даје резултат“, рекао је Додик.

Предсједник ОО СНСД Ђорђа Којић синоћ је истакао да је СНСД у Брчком најјача политичка странка од свог оснивања до данас. „СНСД иде корак по корак и мислим да још увијек није достигао свој врхунац, што значи да морамо још много више радити за РС и грађане Брчко дистрикта“, поручио је Којић.

Градоначелник Синиша Милић је овом приликом рекао да је СНСД свих ових година у Брчком водио рачуна о интересима свих грађана. „Оно што никако нисмо жељели да допустимо да позиција српског народа буде неравноправна у односу на припаднике осталих народа“, рекао је Милић напомињући да је СНСД показао да је спреман да преузме одговорност.

Предсједник Додик је уручио захвалнице за изузетан допринос развоју Савеза незавнисних социјалдемократа Драгану Пајићу и Ђорђи Којићу али и тридесет чланских карти новим члановима странке који су своје повјерење поклонили управо СНСД-у.

 

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img