Opšta mobilizacija: Jedinstvo te treba!

Nakon što je Apelaciona komisija Fudbalskog saveza Republike Srpske prekršila propozicije i pravilnik u donošenju odluke na utakmicu OFK Glasinac 2011 – Jedinstvo Brčko, iz brčanskog kluba pozvali su navijače da u subotu u što većem broju dođu na Gradski stadion.

“U okviru XXVII kola druge lige RS, u subotu se Gradskom stadionu gostuje ekipa FK Proleter Dvorovi. Posebna pozivnica za ovaj susret nije potrebna. Svi znate šta se dešavalo u ovih par dana. Zato, napunimo gradski stadion kao nikada do sad, pokažimo ovim hrabrim momcima da u ovoj borbi nisu sami. Oni su svojim trudom i zalaganjem to zaslužili”, navodi se u saopštenju FK Jedinstvo Brčko.

Utakmica se igra sa početkom od 17 časova.

Podsjećamo, Apelaciona komisija prihvatila je žalbu Leotara iz Trebinja na utakmicu 16. kola odigranu u Sokocu 10. marta OFK Glasinac 2011 – Jedinstvo (0:2) i pomenuti meč je registrovala službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina.

Odluka je ugledala svjetlo dana tek pet dana nakon njenog donošenja što je izazvalo sumnju u njenu ispravnost i dobronamjernost organa koji je istu i donio.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime