spot_img
spot_img

„Omladinski pogon“ kod gradonačelnika

spot_img
spot_img

Mališani uzrasta od 2004. do 2010. godišta, mali fudbaleri „Omladinskog pogona“ sa Ilićke, bili su danas u Gradskoj vijećnici gosti gradonačelnika Brčko distrikta BiH Siniše Milića.

Oni su gradonačelniku predstavili svoje dosadašnje uspjehe, pregršt medalja koje su osvojili na domaćim i internacionalnim turnirima, a iskoristili su priliku da prenesu svoje utiske sa Četvrtog međunarodnog fudbalskog turnira omladinskih kategorija „Brčko 2017“, koji je na Ilićki organizovan početkom ovog mjeseca. Turnir je okupio 80 ekipa iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske na kojem je svoje fudbalsko umijeće odmjerilo oko 1 000 mališana, a ovo je bila prilika i za nezaobilazno druženje.

Predstavnici „Omladinskog pogona“ uručili su na današnjem prijemu gradonačelniku Siniši Miliću zahvalnicu za podršku i izuzetan doprinos u unapređenju i razvoju sporta. Zahvalnica je u ime ovog Udruženja uručena i šefu Odjeljenja za stručne i administrativne poslove Srđanu Blažiću

Gradonačelnik je u neposrednom razgovoru sa mališanima poželio još mnogo medalja, pohvalio sportski duh, rad i zalaganje najmlađih i njihovu želju za bavljenjem sportom.

„Omladinski pogon je u potpunosti opravdao podršku koja im je pružena. Čestitam vam na sjajno organizovanom turniru i smatram da je upravo omladinski sport zaslužio posebnu podršku i obezbjeđivanje još boljih uslova za treninge i pripreme djece“, istakao je Milić.

„Omladinski pogon“ osnovan je 2011. godine, a trenutno broji oko 200 djece uzrasta od 1999. do 2013. godišta.

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img