Ogorčena majka: Taksista se branio riječima da je moja maloljetna ćerka htjela njega da siluje

Policiji u Brčko Distriktu prijavljeno je da je taksista M. H. u subotu na stadionu u tom gradu pokušao da siluje devojčicu (15), ali je ona u zadnjem trenutku uspela da pobegne i spasi se.

Prema izjavama majke devojčice, taksista se u policiji branio da je ona to tražila i da se sa svakim vucara, a prema njenim rečima, devojčicu je odvela na lekarski pregled i lekari su utvrdili da do sada nije imala seksualne odnose.

- Reklama -

Majka devojčice ispričala je za „EuroBlic“ da je njena ćerka u subotu otišla kod drugarice koja stanuje u blizini stadiona. Kaže da su njih dve sedile ispred kuće kada se začulo neko lupanje iza zida stadiona, a tada se pojavio M. H. koji im je kazao da mu treba pomoć.

– Moja ćerka je ustala da pomogne, a naivno dete nije ni slutilo šta će se desiti. On ju je uvukao u pomoćnu prostoriju i blokirao vrata kolicima sa krečom i ciglama. Tada je počeo da je dira po telu i govorio joj je „Vidi kako si se razrasla, skini grudnjak… Sigurno si imala više momaka, znaš kako je to lepo“ – ispričala je majka.

Ne sme da izađe iz kuće

Kaže da je devojčica plakala i molila da je pusti pokušavajući da pobegne, a on nije odustajao. Međutim, iz trećeg puta ona je uspela da odgurne kolica i cigle i pobegne kod drugarice plačući. Dok je bežala on joj je dobacio da će joj se „odužiti“ u gradu.

– Moje dete se sada boji izaći iz kuće, jer taj gad taksira i vreba svaki dan. Sada treba krenuti u školu i ne znam kako ću je pustiti. U policiji se branio tako da je ispalo da je ona njega pokušala napastvovati, a ne on nju. Inspektorima je izjavio da je moje dete nemoralno, da je to sama htela i da se vucara sa svakim, pa eto i on bi! Ćerka ima momka kao većina curica njenih godina, ali se sva njihova veza odvija pred mojim očima. Odvela sam je doktoru, curica je nevina – rekla je njena majka.

Prema njenim rečima, ovaj taksista se nedolično ponaša već godinama, što “znaju sve žene u Brčkom koje su se bar jednom vozile sa njim u taksiju”. Ističe da je svaka žena koja ima dve noge za njega privlačna i potencijalna meta.

– Moj suprug je umro od raka pluća 2014. godine i sama odgajam ćerku. Neću dozvoliti nekom da je siluje – poručuje majka ove devojčice.

Potpisavanje peticije

Majka devojčice koju je u Brčkom navodno pokušao silovati taksista na internetu je pokrenula peticiju u kojoj je traži da se M.H. osudi na zatvorsku kaznu.

– Žene, nemojte da ćutite. Ovo se su sutra može desiti vašem detetu. Apelujem na svaku ženu kojoj se on nabacivao na taj način, potpište peticiju, spasite sebe i svoju decu, ovo je monstrum. Evo, ja sam prvo progovorila i nije me sramota, sramota je ćutati i trpeti. Otvorite oči, da se ovo sutra ne desi vama – napisala je majka.

 

 

 

 

(blic.rs)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime