spot_img
spot_img

Огласили се из Полиције Дистрикта: Пјешак био пијан, прошао са лакшим повредама

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

И овог понедељка доносимо вам преглед безбједносних догађаја који су обиљежили викенд за нама.

КРИМИНАЛИТЕТ:

– У периоду викенда на простору Брчко дистрикта БиХ у области криминалитета није забиљежено ниједно кривично дјело.

ЈАВНИ РЕД И МИР:

– У наведеном временском периоду није било ни догађаја нарушавања јавног реда и мира.

САОБРАЋАЈ:

– Током наведеног периода забиљежене су двије саобраћајне незгоде у којој је једно лице задобило лаке тјелесне повреде.

– Издвајамо догађај од дана 19.11.2022. године када је Полицији Брчко дистрикта БиХ око 02.20 сати пријављена саобраћајна незгода у којој је дошло до удара моторног возила у пјешака.

Одмах је на лице мјеста упућено возило Службе хитне медицинске помоћи, док су полицијски службеници изашли на лице мјеста и утврдили да су у саобраћајној незгоди учествовали возач моторног возила марке “Мерцедес” и пјешак. Извршен је увиђај под надзором дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ. За возача је извршено алкотестирање и утврђено да нема присуство алкохола у организму, док је код пјешака утврђено да има присуство алкохола у организму и то 2,15 г/кг. У Општој болници код пјешака су утврђене лаке тјелесне повреде.

– Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су приликом контроле возача и возила искључили укупно 29 возача и возило. Од тога двадесет возача који су возилима управљали под дејством алкохола, два који су управљали возилима прије стицања права на управљање, два јер су управљали возилима у вријеме трајања забране, један јер је управљао нерегистрованим возилом, један због управљања возилом након истека важности потврде о регистрацији, један возач због управљања претовареним возилом, један возач јер је био под дејством наркотичких средстава и један који је одбио да се подвргне тестирању на опојне дроге.

Стручни референт за односе с јавношћу-портпарол
Полиције Брчко дистрикта БиХ
Џевида Хукичевић

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img