Одржана Скупштина Удружења послодаваца Брчко дистрикта - nula49.com
spot_img
spot_img

Одржана Скупштина Удружења послодаваца Брчко дистрикта

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Данас, 14.06.2023. године у великој сали Омладинског центра Брчко дистрикта БиХ у Брчком одржана је редовна сједница Скупштине Удружења послодаваца Брчко дистрикта БиХ.

Скупштина је разматрала и усвојила Извјештај о раду Удружења послодаваца Брчко дистрикта БиХ за 2022. годину, завршни рачун и Извјештај о финансијском пословању Удружења за 2022. годину, те Програм рада и Финансијски план Удружења послодаваца Брчко дистрикта БиХ за 2023. годину.

Скупштина је такође усвојила неколико интерних Одлука.

Приликом разматрања и усвајања Програма рада Удружења послодаваца Брчко дистрикта БиХ за текућу годину, кроз дискусије послодавци су дали одређене конструктивне приједлоге који се тичу рада Удружења, те ће исти бити уграђени у предложени Програм рада.

Удружење послодаваца Брчко дистрикта БиХ ће у наредном периоду кроз бројне активности радити на унапређивању пословног окружења, првенствено кроз рад у Економско социјалном вијећу/савјету Брчко дистрикта БиХ, као и свим другим тијелима гдје смо заступљени и можемо дјеловати кроз рад у истим у интересу пословне заједнице.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img