spot_img
spot_img

Održana Skupština Udruženja poslodavaca Brčko distrikta

spot_img
spot_img

Danas, 14.06.2023. godine u velikoj sali Omladinskog centra Brčko distrikta BiH u Brčkom održana je redovna sjednica Skupštine Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BiH.

Skupština je razmatrala i usvojila Izvještaj o radu Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BiH za 2022. godinu, završni račun i Izvještaj o finansijskom poslovanju Udruženja za 2022. godinu, te Program rada i Finansijski plan Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BiH za 2023. godinu.

Skupština je takođe usvojila nekoliko internih Odluka.

Prilikom razmatranja i usvajanja Programa rada Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BiH za tekuću godinu, kroz diskusije poslodavci su dali određene konstruktivne prijedloge koji se tiču rada Udruženja, te će isti biti ugrađeni u predloženi Program rada.

Udruženje poslodavaca Brčko distrikta BiH će u narednom periodu kroz brojne aktivnosti raditi na unapređivanju poslovnog okruženja, prvenstveno kroz rad u Ekonomsko socijalnom vijeću/savjetu Brčko distrikta BiH, kao i svim drugim tijelima gdje smo zastupljeni i možemo djelovati kroz rad u istim u interesu poslovne zajednice.

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img