spot_img
spot_img

Одржана јавна расправа о предлогу ребаланса буџета

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Јавна расправа о предлогу ребаланса буџета Брчко дистрикта БиХ за 2022. годину, у износу од 27.855.000 КМ, одржана је уз присуство великог броја грађана.

Потпредсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ и члан скупштинске Комисије за буџет Иво Филиповић рекао је да су на јавној расправи изнесени велики али оправдани захтјеви грађана те да ће им се одговорити у складу с могућностима.

„Када су у питању захтјеви који се односе на развој инфраструктуре која је окосница једне заједнице као што је Брчко дистрикт, надам се да ћемо наћи средства у ребалансу, јер у редовном буџету за ове потребе нису издвојена значајна средства“, рекао је Филиповић.

Напоменуо је да је ово први пут да је организована јавна расправа о предлогу ребаланса буџета с циљем да се чују мишљења и предлози грађана како би се боље расподијелила та средства.

Предсједници мјесних заједница Бијељинска цеста (насеље „Ш“) и Приједор Жико Новаковић и Иво Бошњаковић истакли су да је ребалансом неопходно издвојити новац за одржавање водоводне мреже и асфалтирање путева у овим, али и осталим мјесним заједницама у Дистрикту, док су представници пацијентских удружења указали на потребу формирања хосписа.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img