spot_img
spot_img

Одржан традиционални новогодишњи пријем за представнике медија

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У организацији Владе и Скупштине Брчко дистрикта Босне и Херцеговине синоћ је одржан традиционални новогодишњи пријем за представнике медија који раде и дјелују на подручју Дистрикта. Пријем су по први пут уприличили заједно градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине Есед Кадрић и предсједник Скупштине Синиша Милић.

Градоначелник Кадрић исказао је задовољство сарадњом владе и медија у виду квалитетног и објективног извјештавања брчанске јавности, те је истакао да ће се даље радити на јачању везе и повјерења између институција и медија.

„Имамо прилично изазовну годину иза себе, у којој су Влада и Скупштина успјеле све изазове превазићи. Остварен је значајан напредак у виду реализације конкретних пројеката и активности који се могу препознати у нашој заједници. Ово је била добра прилика да потврдимо да смо имали врло добру и коректну сарадњу, да се аутентично пренесу све важне информације које су неопходне да се спознају у јавности и да новинари у Брчком имају наше пуно поштовање“, казао је Кадрић, те су присутним представницима медија уручени симболични поклони.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img