spot_img
spot_img

Одржан “I Cross Брчко дистрикта”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У организацији Атлетског клуба Cross, јуче је у Брчком одржана спортска манифестација под називом “I Cross Брчко дистрикта”.

Такмичење, у којем је учествовала неколицина клубова из региона, те многобројни атлетичари, одржано је у партизанском парку, у близини градског стадиона, на стазама погодним за ову јединствену атлетску дисциплину.

Организатори истичу задовољство одзивом такмичара, те изражавају наду да ће у будућности овај догађај заузети посебно мјесто на мапи спортских дешавања.

“С обзиром да је ово 1. cross, јако сам задовољан, било је много такмичара, пошто смо се и базирали на њих. Такође, позитивно сам изненађен и одзивом публике током данашњег такмичења. Вјерујемо да ћемо на наредном, II cross такмичењу, присуствовати још љепшем такмичењу. Захваљујемо се и волонтерима Црвеног крста, те пекотеки Nimex, нашем спонзору који су помогли при организацији овог догађаја”, изјавио је за sportal.ba Давор Тодоровић, предсједник Атлетског клуба Cross.

Организатори честитају најуспјешнијим такмичарима.

“Организација је одлична, велики одзив чланова. Мени је ово прво такмичење у cross јер сам тек почео да се озбиљно бавим атлетиком, ово ми је прво значајније такмичење и задовољан сам медаљом и квалитетним дружењем са вршњацима”, изјавио је Хоџић Адис, побједник трке за јуниоре на 2000m.

 

 

 

 

(sportal.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img