Održan 3. Street Style Show District Edition

Prošli vikend u Brčkom je održan 3. Street Style Show District Edition. Po treći put pripadnici Tuning scene iz BiH, Srbije, Hrvatske, Makedonije i Njemačke su se okupili u Brčkom kako bi brčacima prezentovali svoje limene ljubimce.

Organizatori, Virtual Road auto-magazin i Sound Master tim, nisu krili zadovoljstvo što su nakon zimske pauze ponovo u Brčko doveli sve ove ljude kako bi se vidjeli i razmjenili iskustva.

- Reklama -

Iako vremenske prognoze nisu pogodovale ovom vidu takmičenjapravi zaljubljenici u auto sport su se odlučili pojaviti u Brčkom i napraviti još jednu u nizu žurki i druženja. Preko 60 prijavljenih takmičara borilo se za svoje mjesto među najboljima.

“Ovom prilikom se zahvaljujemo svim ljudima koji su došli i podržali ovaj događaj. Hvala Vam što ste našim sugrađanima pokazali za šta živimo i da nam nikakve granice nisu prepreka. Bez svih Vas ovo ne bi bilo moguće. Kažu da je Street Style Sow District Edition Tuning brend No.1 u Brčkom. Mi kažemo da je Street Style Show i Brčko, i Tuzla, i Gradačac, i Lukavac, Derventa, Orašje, Slavonski Brod, Šid, Novi Sad, Sremska Mitrovica, Loznica, Subotica, Osijek, Vukovar, Inđija, Zemun, Bijeljina, Ugljevik, Srebrenik, Županja, Cazin, Bihać…  SVI SU ONI STREET STYLE SHOW DISTRICT EDITION “, rekli su organizatori.

Na pitanje ko su pobjednici organizatori su nam rekli da su podijelili 30 pehara po klasama ali stvarni pobjednici su svi posjetioci koji su došli i podržali ovaj događaj. Cilj svakog pravog zaljubljenika u ovaj sport je druženje, pehari su samo popratni sadržaj.

“Prijateljstvo iznad svega!” zaključili su kratko organizatori!

[fb-e url=https://www.facebook.com/d.calibra.photography/photos/a.1533275813379010.1073741906.809118639128068/1533310126708912/?type=3&theater]

 

(V magazin)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime