spot_img
spot_img

Одлични резултати каратиста “Побједника” у Приједору и Братунцу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У организацији карате клуба “Shodan” из Приједора 28. 09. 2019. године одржан је “SHODAN KUP 2019”. На турниру је учествовало 547 спортиста из 43 клуба из 4 државе.

За спортско друштво “Побједник” Брчко наступило је шест такмичара који су радили кате и борбе. Освојили су пет медаља – једну златну и четири бронзане.

Златну медаљу у борбама као сениорка у категорији до -55 kg освојила је Амна Шехић.

Бронзане медаље освојили су: у борбама дјечаци 2009 годиште категорија до 45 kg Борис Писарић и у категорији кадети плус 70 kg Реџеп Бркић.

У катама бронзане медаље освојили су Петра Родић и Давид Ђорђевић, док је Самила Хоџић освојила пето мјесто.

Треба нагласити да је ово велики успјех за град Брчко, јер је по први пут у историји града неко у каратеу у сениорској конкуренцији борбе дјевојке донио златну медаљу у Брчко. Наш град “позлатила” је Амна Шехић.

Брчанске спортисте предводио је тренер Мехмедалија Бркић.

Медаље и из Братунца

29 септембра у организацији карате клуба “Милош Делић” из Братунаца одржан је “10. МЕМОРИЈАЛНИ КАРАТЕ ТУРНИР МИЛОШ ДЕЛИЋ 2019”, на којем је узело учешће преко 250 такмичара. Чланови спортског друштва “Побједник” Брчко наступили су са три члана, а освојили су четири медаље – од тога три златне и једну сребрну.

All-focus

Златну медаљу у борбама категорија дјевојчице 11 година плус 36 kg освојила је Амина Бркић.

У катама златне медаље освојили су, категорија дјечаци 10 година Ајдин Куч, и категорија дјевојчице жути појас 9 година Петра Родиц, док је сребрну медаљу у катама категорија дјевојчице 10 година оранж појас освојила Амина Бркић.

Предводио их је тренер Мехмедалија Бркић.

Управа честита такмичарима на оствареним резултатима, а честиткама се придружује и nula49.com.

 

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img