spot_img
spot_img

Od sutra škola plivanja u Brčkom

spot_img
spot_img

I ove godine, zahvaljujući Univerzalnoj Školi Sporta “Sportissimo”, najmlađi Brčaci imaće priliku da uče prve tehnike plivanja.

Plivanje je jedna od najzahvalnijih sportskih disciplina. Kod djece se pored pravilnog disanja na najbolji i najprirodniji način razvijaju mišići, a što je najbitnije – mališani sa radošću iščekuju svaki naredni trening.

Interesovanje mališana za školu plivanja je veliko, a kapaciteti su mali. Ovo je već šesta godina škole plivanja “Sportissimo” u našem gradu, a dosadašnja iskustva onih koji su kroz školu prošli najbolje govore o kvalitetu instruktora i uživanju koje za najmlađe predstavlja ovaj kurs.

Ove godine, Brčko je u velikom hendikepu zbog nedostatka bazena, a već duže vrijeme vidljiva je potreba i za zatvorenim bazenom, gdje bi djeca mogla trenirati tokom cijele godine. Kada će, i da li će uopšte, bazeni u Brčkom poraditi pitanje je za one koji donose odluke u našem gradu, ali mališani ni ovog ljeta neće ostati bez škole plivanja.

Ovogodišnji treninzi pocinju u ponedjeljak, 03. jula i trajaće mjesec dana. U školu plivanja se mogu upisati djeca od 7 do 13 godina. Plivanje će se ove godine održavati na bazenima Brka koji se nalaze u blizini Hipermarketa “Fis Vitez”. Treninzi se održavaju utorkom od 9:15, četvrtkom od 8:30 i petkom od 9:15 časova.

Za više informacija mozete pozvati kontakt telefon 066/213-444 ili posjetiti fejsbuk stranicu Univerzalna Škola Sporta Sportissimo. Pored plivanja, “Sportissimo” organizuje godisnju školu sporta u kojoj mališani prođu kroz osnovne elemente vodećih sportova u svijetu kao sto su gimnastika, atletika, fudbal, košarka, odbojka, rukomet, plivanje, tenis i druge sportove, te kroz razne vježbe razvijaju motoričke sposobnosti, brzinu, motoriku, okretnost i ravnotežu.

I pored činjenice da je Brčko jedan od rijetkih gradova u Bosni i Hercegovini koji nema bazene, eto sjajne prilike da najmlađi kroz igru i uz iskusne instruktore uživaju u vodi i nauče pravilne tehnike plivanja.

 

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img