Од сутра нови режим саобраћаја на кружном току Куглана - nula49.com
spot_img
spot_img

Од сутра нови режим саобраћаја на кружном току Куглана

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Од четвртка 05.10.2023. године, почиње се примјењивати нова привремена регулација саобраћаја на кружном току Куглана у Брчком.

Фаза II подразумијева формирање лијеве половине кружне раскрснице посматрајући из улице Узуновића.

Саобраћај у оба смјера ће се од сутра одвијати десном коловозном траком улице Узуновића и Булевара мира, и то у потезу од раскрснице Булевара мира са улицом Јована Дучића гдје се возила преусмјеравају из лијеве у десну коловозну траку, па кроз већ формирану десну половину кружне раскрснице, све до мјеста просјецања постојећег средишњег острва у улици Узуновића испред Кафеа “Булевар”.

Због бржег протока саобраћаја и избјегавања застоја, лијева скретања из Булевара мира према улици Светог Саве су редукована и обавезан смјер кретања из Булевара мира је право. Исто се примјењује и на улицу Алексе Шантића.

У овој фази, усмјеравања возила из фазе I на кружној раскрници Еш, раскрници Касино, раскрсници Мирослава Крлеже и Штросмајерове се задржавају. Саобраћај из улице Штросмајерове се усмјерава прије зоне радова кроз улицу Хасана Бећиревића на улицу Браће Рибникар. Такође, саобраћај на лијеву страну је усмјерен на улицу Бранислава Нушића.

Из ЈП Путеви Брчко грађане моле за стрпљење, а на возаче апелујемо да се током периода извођења радова придржавају привремене саобраћајне сигнализације.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img