spot_img
spot_img

Од идеје до бизниса: Бесплатна обука за младе предузетнике

spot_img
spot_img

Омладинска организација Мали принц позива све младе од 20-30 година са сједиштем на подручју Брчко дистрикта, да се пријаве за учешће у обукама у оквиру имплементације пројекта “ОД ИДЕЈЕ ДО БИЗНИСА”.

Циљ пројекта:

• Ојачати знања незапослених младих у Брчко дистрикту БиХ како би се повећала њихова запошљивост и учврстила њихова позиција на тржишту рада.
• Пробудити подузетнички дух међу младима, мотивирати студенте, почетнике и креативне појединце са иновативним и проведеним пословним идејама;

У склопу активности пројекта, планиране су наредне активности:

• Правно савјетовање– искуство правног оквира покретање властитог посла, стратешко планирање покретања властитог посла,
• рачуноводство и банкарско савјетовање,
• друштвене мреже и комуникација у сврху самозапошљавања које ће омогућити генерисање нових радних мјеста и јачање културе предузетништва у БиХ;
• цертификате пословног енглеског језика кроз стручну едукацију у трајању од 3 мјесеца;

По завршетку обуке млади ће имати могућност да промовишу своје идеје представницима институција власти и донатору, кроз учешће у округлом столу.

Све услуге Пројекта су бесплатне! Уколико сте заинтересовани шаљите ваше пријаве на maliprincbrcko@gmail.com.

Ова активност се реализује у оквиру пројекта „Програм задржавањамладих у БиХ – ОпштаМобилизација” који имплементира Удружење грађана Нешто више и ПРОНИ Центар за омладински развој. Пројекат је подржан од стране Европске уније у БиХ.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img