spot_img

Od 1. marta naplata parkinga na svim obilježenim mjestima u Brčkom

Published:

JP “Putevi” Brčko obavještava korisnike usluge parkiranja da će od 1. 3. 2017. godine započeti kontrola i naplata na svim obilježenim lokacijama I i II zone kao i početak kontrole i naplate u III tarifnoj zoni, a po novom znatno povoljnijem cjenovniku usluga parkiranja.

U cilju izbjegavanja gužvi u CIPS-u i šalterima JP “Putevi” mole se stanari koji stanuju na lokacijama gdje je predviđena naplata da se blagovremeno jave u prostorije Parking Servisa ul. Bosne Srebrene 24, radnim danom od 7:30 do 16 časova gdje već od sutra mogu kupiti povlaštene pretplatne mjesečne, polugodišnje i godišnje karte uz ispunjenje uslova predviđenih odlukom o parkiranju.

Potrebno je donijeti popunjen zahtjev za izdavanje pretplatne parking karte, fotokopiju saobraćajne (original), potvrdu o uplati, kućnu listu i uvjerenje o prebivalištu izdato od strane nadležne institucije ne starije od 6 mjeseci ili dokaz o vlasništvu nekrtnine koja se nalazi u predmetnoj zoni (kopija ugovora o kupoprodaji nekretnine ili z.k. formular).

Sve informacije se mogu dobiti na 049 490 169 ili na veb stranici preduzeća.

 

 

 

(infobrcko.com)

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img