spot_img
spot_img

Обрадовали најмлађе: Брчански ДЕМОС подијелио пакетиће поводом Светог Саве

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Поводом празника Светог Саве, брачански ДЕМОС данас је обрадовао малишане из социјално угрожених породица пакетићима и одјећом.

Бројни осмјеси и искрена радост због играчака и слаткиша данас обиљежили су Савиндан у просторијама Демократског савеза у Брчком.

У жељи да овај празник обиљеже лијепим гестом, ова брчанска странка спремила је пакетиће за најмлађе, али и бројне потребштине за социјално угрожене породице.

“Жеља нам је била да празник великог просвјетитеља и оца наше духовности и државности обиљежимо онако како смо од Светог Саве и учили – бринући о ближњима, нарчито онима којима је помоћ најпотребнија”, рекао је Радослав Суботић, предсједник ДЕМОС-а Брчко.

“Мислим да дјечији осмјеси говоре довљно, а ми ћемо се трудити да и у будућности организујемо сличне активности. Нарочито када су у питању овакви празници”, додаје Суботић.

Ово је једна у низу акција Актива жена ДЕМОС-а Брчко, а донације за данашње поклоне су прикупљане од чланова, симпатизера и пријатеља странке у претходном периоду.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img