spot_img
spot_img

Објављени сви извођачи за овогодишњи BiH Color Festival

spot_img
spot_img

Данас је објављен комплетан line up за шести BiH Color Festival, који ће се одржати 29. и 30. јула у Брчком. Према ријечима организатора, заинтересованост је већа него икад због промјене концепта фестивала.

Да се подсјетимо, раније је фестивал био искључиво везан за електронску музику, док су од ове године промијенили програм са лајв извођачима.

На Main stage-у наступају Едо Маајка, NipplePeople, Војко В и Зои, једна од најпопуларнијих имена алтернативне музичке сцене са наших простора, те DJ Architect, Коста Радман, WortexX, Wreckvge, Cashew, DJ Lea, Mario Eddie, Galoski и Милош Станкић.

За атмосферу на Hammer stage-у задужени су Lag, Fakir, Ranchatek, Sesha, Синиша Лукић, Дражен Зимоњић, DJ Frankie, DJ Barba и Avellatur.

„Испоставило се да смо направили добар потез са убацивањем лајв извођача што потврђује број улазница који смо већ продали. Почетком јуна ове године већ смо надмашили претпродају из 2021. године. Има ту доста разлога, један је и попуштање мјера због пандемије изазване ковид-19 вирусом и враћање живота у нормалне токове“, изјавио је један од организатора, Дражен Зимоњић.

„Завршне припреме су у току. Остале су неке административне ствари да се приведу крају, које не зависе директно од нас, али у суштини имамо шестогодишње искуство у организацији и већ знамо како то иде, но свака година има своје изазове. Драго ми је да ћемо опет угостити извођаче из скоро свих земаља бивше Југославије и приредити публици одличан провод“, додали су из организације.

„Оно што ме највише радује јесте чињеница да су скоро сви смјештајни капацитети већ попуњени за ове датуме. Наш фестивал је постао туристичка атракција, не само за Брчко него за читаву БиХ судећи по гостима из иностранства. Надам се да ће позитиван тренд раста фестивала бити већи из године у годину и да ћемо ускоро имати прилику да зовемо и инострана имена са свјетске сцене“, закључио је Зимоњић.

Генерални спонзор пројекта је Beck's пиво, док су пројекат такође подржали Bavaria, Вивиа, Витинка, STR8, Rooster, Jägermeister, Johnnie Walker, Smirnoff, Juicy, као и Влада Брчко дистрикта БиХ, кабинет градоначелника Брчко дистрикта БиХ и Европска унија у Босни и Херцеговини.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img